Jag kan inte logga in, vad gör jag?

Om du inte kan logga in så stämmer antingen inte emailen eller lösenordet som du försöker logga in med. Stämmer inte lösenordet så kan du enkelt återställa ditt lösenord, det gör du i några enkla steg.

1. Besök återställ lösenord sidan här, Återställ Lösenord.

2. Väl på sidan så skriver du in din email i textboxen och klickar på Skicka knappen.

3. Det kommer nu att skickas ett mail till dig. I mailet så finns det en länk som du ska klicka på som leder dig tillbaka till bikeriders.se. Du kan se ett exempel på mailet nedan med den inringade länken.

4. Efter att ha klickat på länken kommer du till sidan där du kan sätta ditt nya lösenord. Du behöver här ange ditt nya lösenord i båda textboxarna och klicka på "Uppdatera lösenord" knappen. Tänk på att lösenordet måste vara minst 8 tecken långt.

5. Nu kan du logga in på sidan igen med ditt valda lösenord. Skulle det fortfarande krångla kan du kontakta oss på info@bikeriders.se